igår........

hahaha igår var en kul kväll , fick så mycket fint! Tack mina hjärtan<3
Jag fick underkläder, glas, godis, örhängen, rökelse å kama sutra spel !  

Drog te brunnsparken på Winterparty igår , det var rätt så kul faktist. Träffade på lite gamla kompisar som man inte sätt på evigheter så de var kul :)  Jag hatar å sjunga inför folk men igår gjorde jag något som jag aldrig trodde, jag å en annan kille sjöng " ja må hon leva"..... på scen!  haha rätt stolt över mig själv nu faktist! 

Vid 1 tiden på natten så bestämde jag å Louise för att åka därifrån, så hennes pojkvän kom å hämtade oss. Drog sedan till MAX där vi käkade lite snabbt. Sedan fick jag skjuts hem, tack så mkt! :) 

sen kom älskling till mig efter cirka 10 minuter efter jag kommit hem:)
Jaaa vi var ju tvungen å testa mitt nya spel sen, haha!

byebye / Carrouu

födelsedagsfest tonight

Födelsedagsfest tonight med mina gilrs <3 

Var nyss på marieberg med Sturken :D vi shopade lite :)

nu sitter vi hos älskling å ska snart åka te mig!


fredag idag är en myskväll

Åkte en sväng till skolan men eftersom det inte fanns en dator till mig så behövde jag inte vara kvar på lektionen så jag drog till H&m å handlade brun utansol spray, foundation, puder å en sminkväska allt gick nästan på 400:- sen åkte jag hem.

Sedan städade jag hela lägenheten, damsög, städa toaletten, diskade jaaa allt. För imorn så har jag födelsedagsfest hemma hos mig så kände att jag ville ha lite fräsht inför mina tjejkompisar.

Just nu ägnar jag mig åt att kolla igenom några program där man gör egen techno/dance musik har tänkt att börja med min första låt snart när jag hajjat programmet. För över ett år sedan änvände jag FL studio= Fruits loop  ett jätte svårt program där man gör låtar, Basshunter använder bl.a. det programet. Tyckte att det tog för mycket tid att lära dig så beslöt mig för att skippa programmet. Sen har det varit så mycket det sista året så har inte haft tid att göra låtar som jag igentligen velat. Endast gjort ett krigs intro förut. 

Ungefär 8 ska jag åka till min älskling som vart och repat med sitt band.

FOTBOLLSGALANBILDERNA lgäger jag in imorn, jag lovar!


åhh tack min älskliiiiiiiiing

Fick dom här Evisubyxorna så jävla grymma bara att dom är lite stora så msåte sy in dom lite :) ååå en god parfym som luktade sexyy fick jag, den hette ju sexy? gott lukta den iaf :) å lotion medföljde sen fick ja mascara :D Sen kom älskling nyss hem med rosor å ja är bara allmänt lycklig <3



hard work work

Har vart i skolan sedan hem för att handla mat, städa, diska och nu väntar jag på lollo som är här om ca 10 minuter vi ska ha en såkallad " pluggdag" eller rättare sagt  " pluggkväll"  :) Sen på kvällen ska emma Färga min utväxt eller jag tror det iallafall om jag får tag på henne. Och min älskling Jesper Nilsson kommer hit runt halv 7 :) Så de blir fullt hus i lägenheten.

Och imorn måste jag verkligen städa toaletten, ser förjävligt ut :D hahaha de finns spår av jossis spyor såg jag nu. EUW!

På lördag ska jag ha födelsedagsfest hos mig för mina tjejkompisar , ska bli kul!


Min födelsedag, hipp hipp hurra!

Idag fyller jag 17     wejjj.  Haha men är inte så glad att fylla. Man var mer glad när man var mindre men nu uppskattar jag inte att bli äldre . Men visst 17 är ingen ålder men ändå får panik, haha!

Imorse fick jag frukost på sängen av älsklingen, han kom insjungandes med ett tänt ljus å godaste fruskosten på en bricka. mums! Sen fick jag två presenter av honom, en mascara och en parfym med en tillhörande lotion, tack älskling! blev jätte glad! :)
<3

beställt från bellme!



Beställt detta silvershampoo från bellme.se för 119:- as billigt för att vara 500 ml :)
Annars kostar matrix silvershampoo 200:- för 300 ml som ja brukar köpa- vilket KAP!

bilderna kmr imorrrrn

imorn lägger ja upp lite bilder från fotbollsgalan :)

black and white igår!

Det blev utgång igår till black and white partyt i brunnsparken. var lite people här som förfestade i lägenheten sen vid kl 10 drog vi te partyt. Jag betalade 100 spän för å komma in , 1 timma senare kom poilsen å partyt var tvungen att avslutas pågrund av bråk!!!! helt OVÄRT! men aja.,..

såhär såg jag ut igår, fast hade andra kläder förståss :P


skola på en lördag ?

Hmm så vad händer igentligen till kvällen?

hatar när man inte vet något!  Imorgon LÖRDAG har vi skola, nästan iaf! Det är öppet hus och obligatoriskt att man är där. Jag ifrågasatte våran lärare vad som händer om man inte kommer dit då svarade hon att man får skolk. Men hallåå? ja tycker det är helt fel vafan, ofta man måste gå till skolan på en lördag det låter sjukt ! men aja tur att man bor nära skolan nuförtiden annars hade jag " skolkat från skolan på en lördag". haha ^^. 

Imorgon kväll är jag bjuden på en fotbollsgala och även mitt fotbolslag plus några andra lag. Det kommer bjudas på god mat, tillställningar, prisutdelning osv. Jag tror jag har bestämt min outfit som jag lägger upp imorgon på bloggen!


see yaaa / Carrouu

God natt å här kommer bilderna på lägenheten

Anonym ville så gärna ha bilder på min lägenhet så nu fick han/ hon de :) Annars vill jag bara säga godnatt, kl är typ 00.00 , har ingen skola imorgon , hade hemmauppgifter istället som jag suttit och gjort tills nu. AW älskling sitter fortfarande å pluggar den pluggisen :D

Vardagsrummet



Köket, inte så snyggt men men ;) älskling sitter å pluggar på bilden


Hallen


" sovrummet " haha inte klart än men snartsåå, fattas tavlor,lampor..


Kan avsluta en bild på mig i badrummet!


äntligen!

Vad skönt klar med allt! har vart å handlat, städat, ätit god mat å nu ska jag plugga lite tänkte jag :)  Sen kmr älskling å vi ska mysaaaaa  älskar han!   Imorn va händer imorn? kanske party? lr bara mys? jag har iaf laddat med ostbågar å cola men får se kanske drar på fest istället , jah har ju fortfarande min absolute vodka kvar från Ayia napa!


BYEBYE // Carrouu

sälen närmar sig

Sitter i skolan nu, haha sitter å taggar inför sälen även om det är dryg 1 månad kvar. jag har ju aldrig vart där så de ska bli kul! Stugan på bilden ska vi bo i! :)



de ger resultat

Gått i skolan idag sedan åkte jag hem å kollade på Extreme home makeover sedan drog jag å Sturk och tränade på frikis å Svettis, fett kul å skönt!


God morgon!

God morgon bloggen!

Någon ville ha bild på min lägenhet, tog lite cam bilder men dom verkar inte funka ladda upp så laddar upp bilder på min lägenhet med systemkameran senare!

Älskling gick upp 1 timma före migg sen efter han skulle gå vaknade ungefär jag, käkat gröt, sminkat mig å snart ska jag borsta tänderna innan jag sticker  till skolan! bussen går om 10 minuter ungefär,  jag har busshållsplatsen utanför min dörrr nästan så behöver gå 2 minuter innan bussen ska gå, AS SKÖNT! :)


stort tack..

Ett stort tack till hippielimpan.blogg.se som fixade den här snygga designen till mig. Vart den inte snygg eller?

Jag är iaf supernöjd! tackkk :)

Annars idag var jag hemma från skolan för jag kände att ja behövde en såkallad " pluggdag " att ta igen det jag ligger efter med i skolan. Förra veckan försvann nämligen ett arbete på 6 veckor som man skulle lämnat i i onsdags så jag börja böla i skolan för ligger redan efter med så mycket efter semestern jag var på. Men nu idag har jag pluggat 6 timmar och har kommit ikapp en liten bit till.

Jag har även vart å handlat lite mat, diskat å städat lägenheten lite:D
Nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma till mig eller om jag åker till honom, inte så långt precis.


Have a nice dayy/ Carrouu

nya lägenheten,,

Igår plockade jag in mina kläder osv i garderoberna, måste köpa galjar för dom tog slut när jag skulle hänga upp kläderna :P Sedan kom Sturk och jonne på besök och kolla in min nya lägenhet, dom tyckte den va fin  :)
Bara någon timma efter så kom nisse med sin hund tequilla :) Hoppade in i dushen, och sedan gick vi hem till nisse och sov!

Annars börjar jag få ordning på allt, denna vecka ska jag köpa:

*50 tums tv
*playstation,singstar,guitarhero
*dubbelsäng
*soptunna

det är de jag kan komma på just nu!


HADE/ carrou

RSS 2.0